• 1 z 3
 

Bio Kokosový cukr, 200g

 

Kokosový cukr je vhodnou přírodní náhradou klasického bílého cukru. Jeho výhodou je nižší glykemický index. Kromě toho, obsahuje širší spektrum výživových, bioaktivních látek, hlavně minerály a stopové prvky (zinek, vápník, draslík, železo) a vlákninu inulin. Zaujme lahodnou karamelovou chutí.

Dostupnost Skladem
139 Kč
115 Kč bez DPH
   
Kód produktu 1543
Kategorie Všechny produkty
 

Kokosový cukr se vyrábí z nektaru květů kokosové palmy bez přidání a použití chemických látek. I proto se stal vysoce ceněným čistě přírodním produktem. Je populárním náhradním sladidlem hlavně mezi vegany.

Kokosový cukr se odlišuje od klasického cukru svým chemickým složením, obsahuje ve srovnání s ním nižší podíl fruktózy. Navíc je obohacen o bioaktivní látky. Kokosový cukr obsahuje:

  • sacharidy, 
  • bílkoviny, 
  • vitamíny skupiny B, 
  • vitamín C, 
  • minerály (draslík, dusík, fosfor, vápník, sodík a hořčík),
  • stopové prvky (železo, zinek, mangan, měď)
  • inulin.

Vláknina inulin může mít potenciálně příznivé účinky na organismus, konkrétně na zdraví střev a také přispívat ke zpomalení absorpce glukózy. Kokosový cukr může být vhodnou alternativou pro všechny, kteří hledají přírodnější produkty do svého jídelníčku. Tak jako jiné druhy cukrů, i kokosový cukr je třeba používat velmi střídmě.  

 hillvital-prirodni-produkty-preklik-vitaminy-cz

HillVital tip:

Vaši denní stravu můžete obohatit o různé výživové doplňky od HillVital. Nepřehlédněte balení vitamínů, ani přírodní produkty plné bioaktivních látek, vitamínů a minerálů, jakými jsou například Spirulina nebo Chlorella.

 

100 % Bio chlorella - 250 kapslí - výživový doplněk 

  • Výživové hodnoty (klikněte zde...)

    Tabulka nutričních hodnot: v 100 g

    Energetická hodnota 1640 kJ/ 392 kcal
    Bílkoviny 2 g
    Tuky 0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
    Sacharidy 92 g
    z toho cukry 88 g
    Vláknina 4 g
    Sůl 0 g

  • Složení (klikněte zde...)

    Složení: 100% Bio kokosový cukr.

  • Doporučené dávkování (klikněte zde...)

    Používejte jako náhradu cukru.

  • Skladování (klikněte zde...)

    Skladujte při teplotě do 25 stupňů. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

  • Upozornění (klikněte zde...)

    Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec a ořechů.